Watch them feed

Vi handlade i måndags. Jävligt mycket. Från 900 kronor förra handlingen till 1500 nu. Det sved. Speciellt när kärringen i kassan inte trodde att jag hade koll på hur mycket pengar jag har. Jag är inte så dum som jag ser ut.
Vi lyckade sfaktiskt påta ihop en tvåveckorsplanering helt fri från köttfärs. Gode gud, giv oss styrka att hålla det här.
Så smakar det så kostar det förmodar jag.

Så de kommande två veckorna ska vi livnära oss på;
Pastapytt
Falukorvsgryta
Fisk m cocos och lime
thai kyckling
ärtsoppa
ugnsfalukorv
panerad fisk med potatismos
Currystekta fiskbullar med bönrisotto
Kycklingfiléer med ris och currysås
kassler med klyftpotatis och grillade rotsaker
kryddig korv med rotfruktsris
fiskgryta.
Wish us luck, typ :P
Jag fick också köpa smör istället för margarin, min dag var gjord!!

Jag tackar min lyckliga stjärna för den halva tanken bensin jag fick av chefen som tack för att jag körde honom från verkstaden när han lämnat in porschen.  Så nu har jag kört bil i Linkan också, skräckupplevelse!

/SingelSlampan!


Du kan inte skylla på praktikanten!

Men vi har två, så då är det okej! Närå, de är bättre än den förra.
Det är två hästettor från  Vreta, de är som siamesiska tvillingar.
De kan inte ens gå på toa utan varandra, jag skojar inte. Men det går väl an, vill de stå på varann och mocka får de väl göra det, i övrigt är de rätt initiativrika. Och bra kofösare. Igår fick vi in tio hästar och trettiotalet kor, så nu har vi fler djur än platser i stallet. Vi har kalvar i lösdriftsboen i stallet och två ettårshingstar i samma utebox. Mest för att det inte ens går att få på den ena en grimma, så det är enklast att ha den tamare som en slags ledhund för den vilda. Så kan det gå.
Men åter till praktikanterna. De är rätt stela, de tror nog att jag och A har ett par skruvar lösa. de pratar inte ens med oss.

Jag tror att Skutt mått bra av att ha fått vara skogsmulle i ett par veckor, för han kändes jättefin i ridhuset idag!

 

/ SingelSlampan!


Snö^2.

Ett långt hett bad (jag är skållad, låren är illröda) och en massa mat senare har jag nästan förträngt minnet av mardrömsresan hem från jobbet förut.
Det visade sig nämligen att den höstens kallaste dag också var höstens sista dag. För nu är det vinter, på riktigt!
Det har stormat och snöat hela dagen och verkar inte ha för avsikt att sluta än på ett tag, så jag ber till högre makter att jag ska få ner min stackars bil från taket imorgon bitti. Heh.

 

/ SingelSlampan!


Snö

Kom just hem efter att ha vistats ute alldeles för länge i höstens hittills kallaste dag. Nu blir det bara värre. Jag är inget big fan av vinter och kyla.

Ikväll står det "storhandla" på schemat, egentligen står det storstäda också (det har det visserligen gjort i ca 1 månad nu), men det blir inget. Jag vill hellre ha mat.

/Flickvännen

TröttSöndag

Jag tycker att chefen ska fylla år oftare. Hade det inte varit för allt socker som hörde firandet till hade jag aldrig överlevt dagen med tanke på "all" sömn jag fick efter kravallen igår.
Men det var det värt.

Hittills är jag rätt besviken på kläderna på EMA galan. Vilka stylister ska skjutas?


Chefens son hade ett par ridbyxor på sig idag som jag inte sett förut. Den röven säger jag bara, mammas död! Jag vill sätta tänderna i hans fasta skinkor!

Idag blev vi av med en häst, en ettårshingst.
Imorgon ska vi hämta in tio nya. Då blir stallet lite fullt.

Nu kom Eva Longoria i bild iklädd en baconros. Charmigt!

/ SingelSlampan !

Mardrömmar

Mardrömmar kan ju vara spännande ibland, men den här slog alla rekord. Riktig overkill!
Jag tänker inte ens försöka berätta vad jag drömde, det blir liksom aldrig bra.

Idag ska jag plugga, plugga och plugga. Avundsjuka jävlar.

/Flickvännen


Tyck synd om mig, jag är ensammast i Sverige!

 Så var jag inte det! Från att tycka att man inte har en enda vän i hela världen och ha den värsta helgångesten någonsin (jävligt onödigt egentligen, jag jobbar ju och trodde att det var torsdag senast imorse) och vilja stanna i stallet hela natten till att jag tydligen ska med flick- och pojkvännen på kravall.

Så gott som nyktert iofs, men jag är inte bitter! Jag klarar inte att vara ensam idag, jag är så sällskapssjuk att jag nästan lägger mig på rygg och spinner så att någon kan klia mig under hakan.
Ja, jag är desperat!

Nu ska jag (på riktigt, jag känner mig som en pensionär) ta en powernap innan det är dags att sätta tänderna i mitt favoritmoment, klädkrisen! <3 Alla kommer ju ha sina jävla universitetsoveraller förutom jag! Jag har ju faktiskt arbetsbyxorna liggande i en garderob nånstans när jag tänker efter, men overallen ligger ju tyvärr kvar i skogarna! ;)

 

/ SingelSlampan!


Hallå båten?!

Vad är det här för stad egentligen, som inte har Granngården?!?! Jag trodde inte det fanns sådana i bondesamhället Östergötland! Men tydligen, jag får åka till jävla Motala eller Norrköping för att få tag på en säck betfor till min stackars häst! Morr...
Det här kommer bli ett riktigt hästnördigt inlägg, för jag är så jävla nöjd! Jag visade en häst för spekulanter för första gången idag. Han heter Fenix, är lika hög som jag är lång och tre år gammal (bild ska försöka ordnas imorgon).

Det var ett krux med hela äventyret, jag hade aldrig ridit honom förut. Så jag var ju galet nervös och hade en sjuk prestationsångest eftersom både chefen och spekulanterna såg på. Men det gick som smort och chefen  var mycket nöjd över min insats. Han sa att det såg ut precis som det ska göra, wie!

På tal om chefen... Vilken jävla lirare! Vi har precis samma sinnessjuka humor, igår skrattade så vi grinade åt ordet "putsflata". Nej, jag vet, det är inte roligt. Men ändå!

Dagens bästa blev "muff"skämten. Han lånade min bil igår, det är en Volvo 340 från -88, inte så jävla hipp, jag vet, men den rullar.

Den heter Sture och har en rattmuff.

I morse kom chefen och pappa Kreml gående och pratade om nån snubbe som tagit livet av sig för att flickvännen dumpat honom och då säger chefen

""Tjejer som är så mysigt och som det finns så många olika sorter av. Jag fick ju tillexempel känna på [SingelSlampan]s muff igår, den var ju så mysig så!"

Han och jag höll på att dö, medan pappa Kreml såg lite chockad ut innan han förstod vad vi menade. Så jag har hört hundra versioner av det där hela dagen och det är lika roligt varje gång!

Man var tvungen att vara där, okej?

 

 

Det stinker lim i hela lägenheten, tack flickvännen, tack! ;)


/ SingelSlampan!


Mina fingrar

Jag är världens sämsta sömerska, ingen tvekan om saken. När jag måste sy för hand är det ännu värre. Jag har så fruktansvärt ont i fingrarna.

/Flickvännen


Arbetsförnedringen

Förlåt mig fader, jag har syndat. Jag jobbar svart och ska utnyttja statens pengar.
Jag fick ett mail från AF häromdagen efter att de sjabblat med mitt sommarjobb och fått för sig att jag fortfarande jobbade där.
När vi rett ut allt och blivit vänner igen (typ iallafall) släppte tanten bomben. Jag ska dit på informationsmöte om hur det här med praktikplatser fungerar.
"Förmodligen nästa tisdag, du kommer få en kallelse" skrev hon. Det är torsdag din idiot, vilken tisdag är nästa?
Är det nu på tisdag, eller tisdagen efter?
Eftersom det är helgdag idag och alla latarslen slutar tidigare dagen innan av någon idiotisk anledning fick jag inget svar på det.
Så har jag otur kommer kallelsen på måndag och jag får kasta mig iväg efter jobbet. För jag måste ju snällt infinna mig när arbetsförnedringen kallar. Deras önskan är min jävla lag.

Det här med helgdagar och dag före helgdag alltså.
Bara för att det är "söndag" idag betyder väl inte det att det inte var fredag igår? Det är lika mycket en arbetsdag som vilken annan som helst, eller? Vad är då grejen med att alla slutar vid lunch- senast.
Jag blir så trött.

/ SingelSlampan

JAG. MÅSTE. HÅNGLA. NU.

Kollat på Idol hela kvällen. Gamlingen åkte ut, personligen tycker jag nog att de flesta var sämre. Egentligen är Jay den enda som duger. MEN hans flickvän bar en tröja(?) med texten "Benzo" på deras bröllop. Coolt va? Men han är redan förlåten.

Ska  anfalla min absoluta favorit nu.


/flickvännen



Ät din sallad, kaninjävel.

Grönsaker. Gud vad jag har saknat grönsaker. Det blir alldeles fö lite sånt nuförtiden.

Gud vad jag har skrivkramp också för den delen. Huvudet är helt blockerat, och jag har absolut ingenting att säga.

Jag kom på en sak som jag missade i mitt nostalgiinlägg.

Jag minns modemens tid. Hur man inte fick sitta vid datorn före klockan sex, för det var för dyrt.
Och ljudet. Det hysteriska tjutandet när man kopplade upp sin windows 95a till internet. Ljuva minnen!

Jag måste diska, men känner mest för en lång promenad. Det kryper i benen på mig.

/SingelSlampan!


Fläskfilé

Och sallad. Låter helt sorgligt, det är det ju också när jag tänker efter.

Ska snart inta soffan för idol, men inte bara idol. Jag ska sy också! Sy fast märken på min overall. Det är lika kul som det låter.

/flickvännen

Dagens Maja (outfit)



/Flickvännen


Friday, I'm in love

Ska dra på mig litte kläder och sticka iväg till skolan (trots att jag är schemafri) för ett möte. Sen ska jag försöka igen med en Majabild!


/Flickvännen

Nostalgia locomotive

Jag kommer ihåg skunk.nu
Jag kommer ihåg när man dansade till sin inspelade Spice girls VHS (jag ville vara Mel B)
Jag kommer ihåg min första mobiltelefon, en röd Nokia. Den hade Snake, då var jag för en gångs skull coola_tjejen.
Jag kommer ihåg min första kyss, min första fylla och första gången jag spydde på fyllan.
När jag fick förklarat för mig att jag var faderslös.
Mitt första och enda IG på ett arbete.
Flickvännens brunstjakt på hetingen när vi var 14 år på Öland.
Analog TV

Gubbfallet.

När jag faktiskt tyckte det var snyggt med pandaringar runt ögonen.

Skräcken när trimmern för första gången surrade tätt intill örat på mig.
När jag var kär i Aragorn.


Mest av allt kommer jag ihåg min skitcoola rosa mobil med färgskärm och polyfoniska ringsignaler som kunde dansa.

/ SingelSlampan!


Julmust!

Kände att det var dags för säsongens första julmust, och SOM det var! Almost orgasmic. Har druckit sådär mycket att jag kommer att kissa i sängen.
Men eftersom att jag är schemafri imorgon så hinner jag byta sängkläder. Jag är bäst.
Ska gå och lägga mig nu så jag verkligen kan vara säker på att jag kissar ner mig mer än en gång!
God natt!



/Flickvännen

Förra lördagens försök till Maja!

Första Majabilden ever (outfitbild).
Vi kämpade och kämpade, ingen blev ens lite bra



Sen att min benställning får mig att vilja genomgå en plågsam operation, känns inte som en bra grej ;)
/Flickvännen


Fin får lida pin, eller?

Jag är 174 cm lång.
Jag skulle vilja vara längre.
Men det finns saker som jag faktiskt inte skulle vara beredd att göra. Sätta in ett Ilizarovinstrument tillexempel.
Jag såg en dokumentär om det där för flera år sedan, det var också den enda gången jag hört något om det.
Av ingen anledning alls egentligen kom jag att tänka på det idag och kände mig tvungen att kolla upp om det fortfarande användes. Svar ja.

Metoden är rysk och används vid förlängning eller korrigering av skelettet, samt vid komplicerade benbrott.
Det går i stort sett ut på att du bryter benet som ska korrigeras, sedan fixeras det i sagda Ilizarovinstrument, som ser ut som ett tortyrredskap som skaparna till Saw filmerna hade fått spontana orgasmer av om de hittat på först.
Man fäster skruvar rätt igenom benet och allt eftersom det växer ihop vrider man på skruvarna så att benet dras isär och blir längre.



Jag må vara morbid och tycka att det mesta som har med blod och tortyr att göra är rätt fränt, men det här är nästan för mycket tillochmed för mig.

Smärtan måste vara olidlig. Min harvolycka kan ta och slänga sig sig i väggen i jämförelse med att gång på gång på gång vrida isär sitt skelett. Det måste ju dessutom kännas som en evighet, tänk att vara sängliggande i månader i sträck. Gud så vidrigt.

 

Nu hittade jag dessutom en hemsida för ett företag som arrangerar plastikkirurgiresor till Ukraina, där man blandannat kan just förlänga benen.
Att folk faktiskt vågar betala de där puckona. Hemsidan är skitful, ser fruktansvärt amatörmässig ut och är full med grammatiska fel (ja jag är en ordHitler), men jag skulle inte våga lägga mina ben i händerna på människor som inte kan använda de och dem.
Tänk infektionsriskerna och allt som kan gå fel. Att folk faktiskt gör det där, på riktigt. Det skrämmer mig. Ordentligt.

/Singelslampan!


Dagens Maja

Som sagt, ordet outfit ligger inte bra på min tunga. Dagens Maja är mycket finare, jao.




/Flickvännen


Ångra aldrig...

... Det som en gång fick dig att le. Eller? Om leenden i slutändan var ett rätt sällsynt fenomen då?

Från psykopatexet, 03-nov-10 23:26

" Har du testat dig för klamydia på sistone? Två fruntimmer anklagar nu mig för att ha smittat dem :s vettefan hur jag har fått det om jag inte haft det länge..."

Dra åt helvete, eller? Jag vet precis hur han har fått det, hon kallas äckeldvärgen, och har inget existensberättigande på planeten!¨

Det är iallafall inte jag.

Ja, det är sant, SingelSlampan har faktiskt varit en bättre hälft en gång i världen. Det gick över, jag kom på bättre tankar. Han är ett arsel på ren svenska.

/ SingelSlampan


Tenta

Hallå, vart är mitt resultat? Har väntat i 10 dagar nu, men fortfarande inget resultat. Vem vill ha käftsmällen? ;)

/flickvännen

Spermier i ansiktet

Och där ska de små halva ungarna simma omkring i 20 minuter säger de. Nån sa att det ska ge samma resultat som botox. Jag är ytterst tveksam. Jag säger bara; Nasty.

Jag fortsätter med mina ansiktsmasker...tror jag. Eller ska man be om en sats? Aa fast näe. Haha!



/flickvännen


Det susar i säven, typ.

Eller stormar på slätten snarare. Herrejesus, jag trodde ju nästan huvudet skulle flyga av, havrekärran höll tillochmed på att blåsa bort när jag drog den över gårdsplan, och den är inte liten!
Det är i sådana här stunder jag seriöst överväger att lämna östgötaslätten och flytta tillbaka till skogarna.
Tillochmed mina öron har börjat gå i strejk, bara för att jag är för fåfäng för att använda en jävla mössa. Jag ser ju ut som ett sånt mongo!

Jag såg Bartenderskolan igårkväll.
Vanita alltså.. Snälla säg att hon inte är riktigt SÅ dum på riktigt? Jag tror ju inte det är nåt snille på något sätt, men hon måste väl spela liiiiiite iallafall?

Dagens sex är Chefens son. Han är så oförskämt snygg! Gud vad jag kommer sakna honom och hans fasta lilla rumpa när han flyttar!

 

/ SingelSlampan!


Dagens outfit

Alltså, varför har ingen talat om för mig hur löjlig man känner sig när man ska ta en så kallad outfitbild? Bara ordet outfit ger mig rysningar för att det är så fult. Sen posen, posen är nästa värre än ordet outfit. Jag har aldrig käns mig så fång tror jag. Står man bara rakt uppochner så blir det fult, drar man en pose blir det fult, sitter man ner blir det fult. Hur gör man? Är det handen på rumpan ala Montazami som gäller eller?
Nej kött fifan. Jag ska göra ett sista försök nu innan jag ger upp helt.

/ Flickvännen

Goodnight lovers

Helt utmattad (av vaddå egentligen?) sitter jag här och fascineras av min käraste som spelar något löjligt spel på datorn. Fingrarna går helt hysteriskt över de stackars tangenterna. Hade jag varit med i ett spel hade jag utan tvekan varit en boss. En riktig blocker skulle jag vara!

Han verkar inte ha några planer på att sova än så jag får väl lägga mig själv. Men... jag är inte bitter!

Sleep tight!


Typ en sån här fast mycket farligare.



/Flickvännen


Världens bästa julkalender

Alla kategorier är naturligtvis Jul i Kapernaum, som jag just hittade på cdon.se för ynka 129 kronor!
Min dag är räddad, så fort jag får pengar ska den få flytta hem till mig!

Leave it unspoken

Låter tystnad?

Annars har jag nog en lindrig version av tinnitus.
Det upptäckte jag när jag kom hem från jobbet, jag stängde av bilen, hamnade i koma och blev sittande när jag upptäckte att det lät. Ett litet litet tjut, det hörs inte när något annat låter. och knappt annars heller, men är det riktigt riktigt tyst kan det höras.
Har alla så?

Tinnitus alltså..
Det vore ju faktiskt ärligt talat inte konstigt.
Det är ungefär lika osannolikt att jag skulle klara mig utan tinnitus som klamydia, med tanke på hur jag lever.
Jag har aldrig haft öronproppar en hel spelning (det har hunnit bli ett par stycken vid det här laget) och jag har alltid alldeles för hög volym på Ipoden och bilstereon.

Jag måste verkligen vara snällare mot mina stackars öron, jag vill behålla dem ett tag till.


Jag borde börja använda öronproppar. Och kondom. Fast av andra anledningar.

Jag har ingen dagens sex, bara dagens öronsex, Hurts 

/ Singelslampan!


2 saker som jag älskar med livet just nu

Stökiometri och magont. Helt klart det bästa med att leva. Och så regnar det också, allt blir så mycket roligare då. Tack Gud för allt gott du ger oss idag.

För övrigt så är jag ganska glad.

/Flickvännen

We dance to the beat of bad kissers clicking teeth

Dagens hiss. Livets hiss, evighetens hiss.
Mat.
Finns det något bättre?
Jag skulle aldrig kunna banta eller gå på dieter, jag älskar alla former av mat för mycket. Jag älskar nästan allt som går att äta när jag tänker efter.
Men jag älskar mat mest av allt. Mat och knäckerbröd med kaviar, glass, kakor, bakelser och mörk choklad. Det är mina små fetischer här i livet. Min senaste kärlek är äggtoddy (ägg, socker, mjölk). Jag och flickvännen hade lite cravings, okej?
Jag kan dessutom äta hur mycket som helst. Jag har aptit och mage som en karl, jag är fullständigt bottenlös. Tack gode gud för jobbet, annars hade jag sett ut som en flodhäst.
Jag är stolt över att våran lilla familj håller matkontot så lågt, trots att vi är tre glupska individer.
Ekonomiskt tänkande naturare, impressive!

Dagens andra hiss går till te. Grymt underskattad dryck. Favoriter för stunden är olika sorters röda téer och chailatte. Herrejesus vad gott det är.

Okej, jag erkänner, jag skrev det här inlägget hungrig.

/ Singelslampan!


termus - insulerad värmecylinder

Jag skulle vilja leva i en sån och ha Maria Montazami som mamma över vintern. För det här tråkiga vädret gör mig olycklig och blek.
Allt vackert med hösten är sedan länge borta. Allt är bara lera (inte är det nån fin festivallera heller.) och vetskapen att man har en hel vinter kvar att genomlida innan livet återvänder. Man kan inte ha fina klänningar eller byxdresser, bara ben eller öppna skor. Varför står man ut?
Dessutom klarade stackars Maja inte av lackshortsen i lördags ihop med sex, så hon har dragit på sig en otäck urinvägsinfektion. Som tur är har jag som vanligt resurser för sådant.
Det gäller bara att överdosera användadet av UVA-ört lite lagom sådär. I nödsituationer har jag dessutom en dos penicillin kvar sen senast, så vi ska snart må bra igen!

Jag är faktiskt sugen på att göra mig en fuskbränna, jag solduschade före balen i våras och jag blev riktigt nöjd! Fruktansvärt onödigt att göra nu, och fruktansvärt slöseri med pengar, men det är ju så härligt att slippa se ut som en blekfet val om så bara för ett par dagar, och solarium händer bara inte!

Jag vill tatuera mig också. Vart ska pengarna komma ifrån? GAH!

 

/ Singelslampan!


Go kväll!

Nyduschad med nyrakade ben. Det var ett tag sen.
Känns lite som om jag förfallit sen jag blev sambo. Det var vad jag fruktade. Tror att såna saker kan vara bidragande orsaker till onödiga tjafs. Det må låta ytligt, jag bara spekulerar.
Nu hoppas jag att min käraste kommer att notera detta när jag nu så fint ska krypa ner i sängen!

Sov gott!

/Flickvännen

Strumpisar!


Underhållningsmaskinen

[insert photos here]

Det var planen, men kamerasladden är borta, så det får bli en annan gång.
Det känns lite drygt bara, för vi har 20 par strumpor och två par byxor från rundan på stan i lördags att stolt visa upp för världen!
Vi visade iallafall upp våra nästan likadana byxor (svartvita mönstrade från H&M) och våra nästan likadana skor för Linköping igår när vi var på bio.
Vi såg The Social Network och nja, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Bra skådespelare (ursnygga bröder Winklevoss spelade av Armie Hammer. KLART påsättbar och dagens sex!) och intressant historia, men den gjorde sig inte speciellt bra som film ärligt talat. Det var inte... Spännande nog. Man kan ju trots allt räkna ut med röven att stackars Mark Zuckerberg inte lever som en barskrapad kyrkråtta.
M-M-M

Jag pratade med en killkompis på msn för en stund sen. Han pratade om att nästa års Halloweenoutfit skulle bli The Joker. Jag är verkligen så ultraallergisk mot att man föreställer filmkaraktärer om de inte är 1. Nya eller 2, klassiker. The Joker var okej 2008, möjligtvis 2009 och kommer bli okej igen om tio år eller nåt.

Nu åkte min Top Modelfavorit, Simone, ut. Ahopp. Vilken ruskigt töntig fotografering förresten. Eller snarare vilka ruskigt töntiga brudar. Hur kan man vara rädd för ett badkar fyllt med låtsasblod? Get real. "Jag är van vid blod, jag har jobbat på en begravningbyrå..."

/ Singelslampan


Linköping news

Staden Linkan har nu blivit julpyntad. Krimskrams och glitter. Jag kan nog tycka att det är lite väl tidigt, men visst, det blir inte lika mörkt.

Trädgårdsföreningen har fått nya gatlyktor. De är alldeles för flashiga för att se bra ut i en gigantisk park.
Man har även använt lövblås för 7356:e gången den här hösten.

Det var allt för stunden.

/Flickvännen

pluggisen

Glömde ju berätta om min fantastiskt vackra bok som kom med posten idag. Det är ingen mindre än: Molecular Biology of THE CELL (aka bibeln)





/Flickvännen

Flickvännens hår

Är längre än singelslampans. Det är risigare också. Varför växer flickvännens hår snabbare än ogräs?! Jag har inte råd med det!


/Flickvännen


Den händiga

Idag började inte så bra. Missade en tvåtimmars föreläsning för att kedjan på cykeln hoppade. Underbart. När jag väl fick på den igen var jag så sen att det skulle vara alldeles för pinsamt att kliva in där i salen. Hade lab två timmar senare, sa att jag försovit mig. Kunde ju inte gärna erkänna att det tog mig ett årtioende att få dit fanskapet igen. Vita lögner är bra lögner. Eller?

Ska snart tillbaka till skolan igen för ett möte. Älska att jag "bara" har en halvmil till skolan.
Jag borde verkligen sluta vara bitter nu, jag har just suttit och stört mig på bittra bloggerskor ;)

Så här ser jag ut idag med ett påklistrat leende:






Minus påklistrat leende:




/Flickvännen



RSS 2.0