Peruken

När jag färgade om mitt stackars hår igår insåg jag vad fruktansvärt tunt det faktiskt har blivit. En halv förpackning, sen var det dränkt.
Vad ska man göra?
Jag har ju ätit Priorin i omgångar och tycker att det fungerar bra, men det är ju så satans dyrt!

Biotin?

Dagens soundtrack, Governor Andy!

/ SingelSlampan!


Så gör man.

Hej.

Hallow[i]n

En gång impulsköpte jag och flickvännen en strippstång på blocket. Häromveckan var det en handsymaskin.
Nu har vi börjat prata om husdjur, det känns lite tomt här, så inom kort kommer hon med största säkerhet tala om att vi ska hämta en fågelspindel, en leguan eller en mandarinsnok i andra änden av världen.
Jag hoppas på en orm.

[13.37]

Halloween alltså. Kan vi inte bara lägga ner det? Det händer så mycket konstigt då.
För några timmar sen ramlade jag in i lägenheten i en mycket mer luggsliten version av mig själv än den som gav sig ut igårkväll tillsammans med pojkvännen och en halvliter dunken.
Med mig imorse hade jag ett fyllt snapsglas. Jag undrar vad folk egentligen tänkte när de mötte dagen-efter-ludret med återställaren i högsta hugg. Det var faktiskt linsvätska i glaset. M (som jag visst råkade sova hos, tillsammans med tolv andra, plus ett tält, heh.) tyckte så synd om mig imorse när linserna skavde att jag fick låna det att bära dem hem i.
"Kan du påminna mig om att låta bli han i svart, han är skitful." Jo just det, det funkade ju bra.

"Vem fan har du knullat med - i min soffa?"
" Och i ditt badrum."  -
Killen i svart.

Han var rätt välhängd iallafall. Han är också den första kille jag sett med piercíng i naveln, det var mystiskt.

Det blir visst inget stall idag heller.

 

/ SingelSlampan.


Tellement loin de ce monde

Där valrossen bor?
Där barn löser mord?

Eller?

Hallå, vart tog TV-programmet "Rent Hus" vägen? Det där med de två morrhopporna som sprang omkring och nästan kissade på sig av lycka när de hittade äckliga grejer.
Vi har nämligen en lägenhet som behöver saneras.

/ Singeltjejen

En lögn för dig

Hade jag tyckt om kaffe så hade jag kunnat skriva nåt fint i stil med att jag sitter med min kopp kaffe och blickar ut över trädgården. Fast nej, den nerdragna persiennen skymmer vår vackra utsikt. Den vackra lilla lekparken som numer är upplyst på kvällarna, åh har aldrig skådat sådan vy. Eller?

Ska slänga i mig lite frukost och sen ta en runda på stan. Finns inte klänningen på HM, blir jag mindre glad, så att säga.

/Flickvännen

(ps. den mystiska tjejen på det svart-vita fotot anföll aldrig igår. Jag förstår ju att man blev orolig. d.s.)


Paranormal activity 3?

Jag och flickvännen stod i varsitt badrum och sminkade oss inför våran lite spontana, lite sena utgång.
Plötsligt hör jag hur flickvännen tappar sin sminkgrej (ask, låda?) i golvet, och när hon ska ta upp den ligger det ett svartvitt automatfotografi på en blond tjej med piercingar brevid.
Vare sig hon, jag eller pojkvännen har någonsin sett tjejen förut.
Det känns inte som nån bra grej. Vem är den mystiska besökaren?
Vi har nu förvandlats till spökrädda vrak och jag kommer nog sova mellan flickvännen och pojkvännen inatt.

/ Singeltjejen i spökhuset

Tjejer i allmänhet

Är nog den bästa facebookgruppen i hela världen.
Det finns inget som kan få mig att garva så hejdlöst mycket, förutom möjligtvis ;PPppPppPPpp skämten. Jag är oerhört svag för sådana, tragiskt nog.
Nattensmess.se är ju inte att förglömma heller. Det bevisar gång på gång att det faktiskt på riktigt existerar människor som är ännu dråpligare än jag själv, det har samma boosteffekt för självkänslan som att skratta åt tjockisar i Biggest Loser medan man äter glass, pizza, kebab eller något annat rysligt nyttigt.

På tal om nyttigheter, nu ska jag iväg och titta på något annat. Jag ska inspektera Pojk- och flickvännens kladdkakeprojekt, innan det är dags att få på sig lite presentabla kläder och göra något av den här kvällen också, det blev dessvärre ingen bio för att biljetterna till The Social Network var slut, om vi inte ville sitta i varsin ände av salongen. Men nej tack, så det får bli ett söndagsprojekt.

Det slog mig just att jag är ledig i helgen. Jag älskar att jobba. Verkligen, det är bland det bästa jag vet. Men efter tolv arbetsdagar i sträck älskar jag att vara ledig också. Imorgon ska jag inte ens till stallet, jag ska unna mig en heldag med flickvännen innan det blir Halloweenfester. Mys!

Dagens sex är ju Jay Smith iallafall. Att en karl kan vara så het tillochmed när han sjunger Backstreet Boys, det är ju fantastiskt. Klart påsättbart!

/ Singeltjejen!

Ett svårt beslut..

... men den här blir det! Om jag hittar den vill säga. Jag hade en svart långklänning på den förra finsittningen, fan vad fint.





Kombinastionskristus säger; Thank God, it's friday!

God "morgon!" Eller när bli morgon förmiddag egentligen? Typ nu. Men eftersom att jag gick upp ganska nyss så är det morgon.

Sitter och tittar på HMs onlineshop efter snygga klänningar. Jag behöver en ny tills på lördag för då är det sittning! Jag älskar sittningar, speciellt finsittningar, som den här är. Trerätters och dresscode!

/flickvännen

Jag lovade snyggt. Varsågod, ta en korv.

Alla gillar korv. Vi också!

Imorgon ska jag föröska få ordning på resten. Headern är snygg, snyggare, men det duger inte. Det låter otroligt att bloggen skulle kunna bli ännu snyggare, men det kan den!
 
God natt!

/Flickvännen

Kycklingduschen

Vi var inte riktigt såhär duktiga på att laga mat idag, men nästan.    På bilden skulle kycklingen tinas och jag skulle duscha. Två flugor på smällen så att säga.

Kycklingen skulle tinas, jag skulle duscha. Två flugor på smällen!
Vi var inte riktigt såhärduktiga på att laga mat idag, men nästan!

/singeltjejen

HÄPPÅDÄ HÄST(NÖRD)EN!

Efter en lååång dag i stallet tuggar jag nu i mig en fet knäckerbrödsbit med massor av kaviar, för att överleva kvällen som jag har en känsla av kommer vara mycket längre.
Husmorskatastroferna är nämligen i full gång med att demolera köket, som vanligt. Att koka mjölk på 4an är inte grejen. Det är faktiskt en så dålig idé att den just kostade oss två liter mjölk och en liter makaroner rakt ner i soporna. Eller ja, det som inte sitter fast i botten av kastrullen då förstås.
Så nu har vi ytterligare en laddning mjölk på upptining i micron. Pew.

Jag har en sån brutal träningsvärk, av det töntiga slaget. Jag blev tvungen att rida barbacka igår, för att lurvtanten hade ett skav. Det var som att sitta på en planka.
Man hade två val, riktiga pest eller kolera val. Antingen fick man manken halvvägs upp i livmodern, eller så fick man ryggraden rätt upp i röven, och eftersom jag är ganska rädd om den del som ger mig ganska mycket makt gentemot det motsatta könet har min stackars svanskota fått ta en del stryk.
Eftersom det var flera år sen jag var sadellös senast ( mars 2008 tror jag ) har mina ljumskar gått och dött litegrann. Det är tur att jag inte har någon att ligga med, för jag är inte speciellt rörlig, heh.
Jag är dessutom lerig, jag slet mig rätt i leran på väg mot hingsthagen i eftermiddags. Suck.

Imorgon ska jag på nåt vis komma i ett par ridbyxor storlek 36. Vad tror folk om mig, när har jag nånsin varit en 36a?!

( TIPS, kaviar och banan på mackor är mycket godare än det låter! )

/Singeltjejen!

Jag sprang så fort att jag inte hann med

Det började regna. Jag. springer. inte. när. det. regnar!
Ska göra ett nytt försök imorgon. Så vad gjorde jag i stället? Eh.

/Flickvännen

Dagens sunkiga

Kom just hem från skolan. Efter en två timmar lång föreläsning om kemisk jämvikt var jag lagom road och  dessutom vrålhungrig. Det resulterade i att jag på vägen hem störde mig extremt mycket på extremt ondödiga saker. Det är visserligen ett vanligt förekommande fenomen när jag är hungrig, men idag var det värre än vanligt. Det kan i princip vara vad som helst, folk med fula mössor, småflickor med för mycket smink, muslimer med slöja, människor som går på fel sida av vägen, folk som tittar på mig, pensionärer som borde slutat köra bil för ett årtionde sen eller kanske för mycket sniglar på cykelbanan. Idag var det en snubbe som körde om mig på sin cykel. Jag tycker för det första absolut inte om att bli omkörd, men det värsta var hans kalsonger. De satt halvägs upp till armhålorna och där nånstans slutade också jackan. Okej, jag förstår ju att han frös eftersom att jackan var två storlekar för kort. Klart att man hellre drar upp kallingarna än att man köper en jacka i passande size. Självklart. Det var inte det jag störde mig på, utan det var det faktum att de var använda sen den tid då människorna levde i grottor ungefär. Söndernoppriga och missfärgade. Det var så upphetsande att jag blev alldeles tårögd. Men eftersom att jag är en vänlig människa som vill väl så kan jag rekommendera tradera för kalsonganvändare med tunn plånbok.

http://www.tradera.com/HERR-KALSONGER-auktion_1637_121151419


Nu ska jag läsa senaste Veckorevyn och sen ge mig ut på en joggingtur. Ikväll kommer den snyggaste headern genom tiderna att ersätta våran nu ganska skittråkiga, skitfula, skitlama, skitpinsama  s.k. bloggdesign.

/flickvännen

Kungarna av Tylösand

Jag tycker att det känns lite sorgligt nu när Kungarna av Tylösand är slut. Hoppas på en ny säsong nästa år. Jag mår ju bra av såna som dem! Deras beteenden får mig att känna mig väldigt präktig. Det känns som att jag egentligen var ganska nykter och städad på studentresan.
Det blir intressant att se hur grisarna klarar sig i framtiden. Vem vill ge nån av dem ett jobb? Inga raketforskare där inte!
Ännu en intressant grej är hur Nemo lyckades få sig så många ligg? Vad är grejen med honom liksom? Vissa brudar gör uppenbarligen allt för att få synas en minut på 5:an. Eller?

Jag borde sova nu, så jag också får ligga. Börjar tidigt imorgon!

/Flickvännen

Designer drugs and designer friends.

Det var ju ett tag sen vi gjorde den här bloggen.
Att vi inte har fått tummen ur och faktiskt skrivit något än beror nog mest på att vi inte riktigt varit på det klara med vad den ska innehålla.
Jag tror jag satte huvudet på spiken när jag funderade på det tidigare idag. Den kommer handla om de där små sakerna i livet som man alltid har lite för lite av. Ni vet, kläder, skor, pengar, tid och sex.
Det kommer bli ironiskt, sarkastiskt och alldeles, alldeles underbart.

Vi är två tjejer som efter studenten tog vårat pick och pack och flyttade ihop tillsammans med en pojkvän. Inte en gemensam alltså, utan tillhörande en av oss.
Flickvännen och pojkvännen pluggar här i stan och singeltjejen är på papperet arbetssökande, i praktiken hästskötare.

Så välkomna till äventyret vi kallar liv.


/ Singeltjejen


RSS 2.0