bloglovin kombinationskristus - Humor, sarkasm, katastrofer och djupa filosofier från två yra höns i olika de

Sunday, bloody sunday

God eftermiddag!
Idag mår jag definitivt bättre än vad jag gjort mig förtjänt av. Kanske beror det på min nya tillnyktringstaktik. I natt var den dock inte lika optimal som förra helgens då jag kunde avnjuta en schimpansdokumentär på tv2 samtidigt. (Schimpansen hette Brutus och han bankade ihjäl och åt antiloper) Kunde inte gå och lägga mig förrän den var helt slut?!
I natt var den nån film med Hugh Jackman. Jag höll i telefonen och skulle skriva till Fraj att Hugg var på tv. "Du vet han Hugg i Australia".
Ställde istället skorna i badrummet och gick och la mig. Makes sense...
/Märta

Kommentarer
Postat av: Valeria

Hej!

Tack för kommentaren, stämmer bra det du sa. Nej, livet är inte lättare. Men visa ser inte livet som svårt heller! Utan bara är! Något jag själv skulle bara behöva göra, bara vara! :)

2012-01-22 @ 20:02:24
URL: http://valeriias.blogg.se/
Postat av: moajansenius

sv: Haha, ja!

älskar disneyfilmer. :D

2012-01-22 @ 20:31:05
URL: http://bbaraaberg.blogg.se/
Postat av: Bella Davis

Hej sötis! Drömmer du om att bli modell eller vill du bara synas på min Modell blogg i New york city? jag har kontakt med agenter, agenturer,tidningar,fotografer som läser min blogg från alla möjliga länder så nu har du verkligen chans att synas anmäl dig i min Modell tävling här http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/ du kan även ika in och gilla min facebook fan-sida här; www.facebook.com/belladavisblog

2012-01-22 @ 22:06:48
URL: http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0