Soundtrack

Den här är fet.

Me, myself och mina grisar.

Nyss hemkommen från SR&SR där det bjöds på god mat och som alltid trevligt sällskap sitter jag nu sporadiskt med mina två kuttrande småkillar i knät och lyssnar på Danko Jones innan det är dags för sängen.

Jag har haft en sällsynt produktiv dag idag, var i tid till jobbet imorse( YES!), ridit fyra hästar (jag är så jävla bra), hämtat stackars Sture (som blev påkörd av traktorn förra veckan) och sett mitt första avsnitt av pensionärsjävlar.

Jag har varit ensam här i snart två veckor och har lagat mat tre gånger. Jag är så jävla lat. Men imorgon, dåni bjuds det på kulinariska läckerheter. Jag är faktiskt ruskigt sugen på flygande Jacob.

/ SingelSlampan !


Always look on the bright side of life.

Jag blir ju ensam med grabbarna grus i nästan en månad i lägenheten när Flick- och Pojkvännen åker på ett töntigt jullov till skogarna. Jag har efter mycket funderande kommit på två saker som är bra med det.

1. Jag får äta vad jag vill. (lax)
2. Det kommer ta tre gånger så lång tid att skrapa ihop samma diskberg som vi åstadkommer nu. Det betyder att jag bara kommer behöva diska tre gånger så sällan.
Win.

/ SingelSlampan!

SÄMST I EUROPA

Jag ska ha två nyårslöften för 2011.

1. Jag ska bli sveriges bästa (och mest uthålliga) bloggare.
2. Jag ska sluta ligga med fula killar.

Tur för mig att nyårslöften håller ungefär lika länge som Gävlebocken.

Imorgon ( läs när jag hittar kamerasladden) ska jag visa kort på våra barn.


Nu är det dags för kvällens höjdpunkt. Disken. Lovely.

/ SingelSlampan!

.

RSS 2.0