Uppdatering

Hej världen! Ni kan vara lugna, jag lever. Har till och med accepterat det faktum att jag inte har någon hjärnblödning.
Detta betyder att jag nu förflyttat mig från sängen till soffan. Väl här borde jag plugga. Det gör jag inte.
Istället spelar jag Resident Evil 5 och tittar på djurakuten.
Samt detta. Wednesday Addams har alltid varit min stora favoritkaraktär, alla kategorier. Nu har hon blivit vuxen, och det är ännu mer episkt än jag någonsin kunnat drömma om.
 

Novum

Hej.
Ännu en dag med alldeles för många timmar spenderade i sängen. Idag är tyvärr inte orsaken lättja och slösurf.
Sedan igårkväll står nämligen Hagrid på mitt huvud och slår mig i tinningarna med ett järnrör. Dessutom tycks jag ha svårt att bestämma mig för om jag är fastfrusen i en igloo eller befinner mig i helvetets andra krets.
Med andra ord är jag sjuk. Jävligt sjuk, förstår inte varför jag prompt måste bli döende varenda gång? 
Blir alltid så sugen på sådant mamma brukade ge mig när jag var liten och mådde dåligt. Fiskbullar i dillsås med ris och rårivna morötter samt isglass byggde detta immunförsvar. Har iallafall fått glass av mannen, det är kärlek! 
Mådde inte ens såhär i söndags! Och söndagen var ändå en utav de värsta bakisdagarna på länge. Men fett värt, titta bara på oss!

Idag
, inte så mycket. Betydligt mer såhär.
Förresten, SLUTA SKRIKA snorungar! Mitt huvud spricker som en jävla kokosnöt.


11.33

Känslan när en inte bara vaknar klockan 9 utan även känner sig utvilad och nöjd.
När en då glädjer sig åt allt produktivt en ska hinna med före lunch och stall innan en inser att KLOCKAN HAR BLIVIT FUCKING HALV TOLV och att en har slösurfat bort 2,5 timme utan att ens ha rest sig ur sängen medan tillochmed ens morgontrötta sjusovarsambo gått upp för en halvtimme sen. Den ja.
Men ikväll ska vi på queerklubb! Ska givetvis ha på mig pälsvästen!!!!!!

zen

Man vet att man går på SLU när man kan gå från en föreläsning- eller dissektionssal, gå nerför någon trappa, passera ett par slussar och befinna sig hos sådana här godingar! 
Perfekt avbrott i tentapluggandet, önskar bara att jag också kunde få götta ner mig och somna som en sten.


blomjävel.

Jag har blivit anförtrodd med ett par skott från en porslinsblomma (fan äre ens?) som jag på egen hand förväntas få att växa och frodas. Lät den stå i vatten flera dagar för jag tänkte faktiskt själv att den skulle få rota sig
Inga rötter har ännu setts till, men jag tyckte ändå att det var dags att flytta hemifrån. Så jag fyllde en kruka med jord och stoppade ner mina små kvistar. Funkar det ens? Det spörs! Och nu då? Vad förväntas jag göra med den? Bjuda ut den på middag? Berätta en saga? Sjunga en serenad? Känner mig så otroligt vilsen.
Även min satanas orkidé drabbades utav mina nya gröna fingrar. Den som i höstas krossade mitt hjärta genom att över natten gå från atr blomma som en orkidé aldrig blommat förr till att bara stendö i mina armar. Jag trodde ju verkligen att det vi hade var något speciellt.
Den håller jag nu på att dopa med orkidénäring som jag hittade under mitt äventyr på plantagen.
 Så nu jävlar ska helvetet blomma.

Och jag? Jovars, tackar som frågar, bara bra. Jag gömmer mina finnar, mitt mjäll och min tentaångest bakom läppstift och massiva ögonbryn.

shoegasm

TRIGGER WARNING vanvettigt fantastiska skor.

TOKFYNDADE dessa skönheter i Göteborg i helgen när jag av rent nostalgiska skäl klev in på Shock, min favoritbutik under min svarta och svåra era. Den visade sig vara långt ifrån över, ville ha halva affären?
Mmmmmmmmm ♥Var har ni varit hela mitt liv, älsklingar?


Snillen spekulerar

Jag har tänkt ganska mycket på en grej på sistone. 
Varför är det så enkelt att klippa en rak lugg första gången, men så jävla svårt att få den lika rak när man sedan ska trimma till den bara lite lite? 
Mvh tjejen på tåget som är ute och reser med sin pojkvän som i sin tur sitter i en skåpbil utanför Örebro. Rimligt

?

RSS 2.0