Dressyrtant!

Lindade ben och oljade hovar, hur ofta tror ni ärligt talat att mina hästar är så fiffade?!
Men jag gick efter filosofin att även om jag inte kan rida så kan jag iallafall lura någon genom att se lite proffsig ut.
Bruden-med-minst-existensberättigande-på-jorden som har utnämnt mig till sin "rival" (bara för att jag råkar ligga me dkillar hon varit på före, men tro mig, det är svårt att låta bli, hon har en del i sin historik och skogarna är inte SÅ stora!) har just flyttat ihop med sin pojkvän.
Hennes älskade sambo som hon varit kär i i flera flera år (sen den tiden när hon och jag låtsades vara vänner) raggade på mig i helgen.
BIGTIME.
Det var det roligaste på läääänge. Som den helyllesubba jag är var jag frestad att nappa.
Men, efter lite funderande beslutade jag mig för att han inte är värd det.
Priset på mitt huvud hade varit skyhögt, jag hade nog aldrig vågat sätta min fot i den stan sen, även om hon är en halvmeter kortare än jag och rätt harmlös.
/ SingelSlampan!

Oh let me have it, let me grab your soul away

HejHej fett stora modebloggen!
Idag har jag legat ute på bakgården och lapat sol hela dagen.
Gjorde en smarrig sallad vid lunch också. Kvällen spenderade på en uteservering med ett glas vitt och fint sällskap.
Nu ska jag och min pojkvän bara mysa i soffan framför en film.

Eller...?

Sanningen:
Idag gick jag upp halv 9 för att plugga det sista inför dagens tenta. Hoppade över lunchen, cyklade iväg till sjukan och satt på lab hela dagen. Tentan blev lite som en chock för mig och det känns som att det bara var tur ifall jag skulle ha råkat klara den. Skitliv.
En förvirrad tjej och två av hennes minst lika förvirrade vänner åkte lite senare till subway.
Sen somnade jag i soffan.
Jag lever ett så fruktansvärt glammigt liv. Det gör jag väl?

/flickvännen


She's like heroin

Jag tror att det här med att skaffa vänner som flyttar är nåt jag ska fortsätta med, jag behöver aldrig handla längre!
Häromveckan var det S&S, igår var jag över till Motala och länsade hans kylskåp.
Förutom de klassiska grejerna såsom ris, pasta, köttfärs och kyckling kom jag dessutom över 1,5 kilo röda linser (tips?!) och en massa bråte (främst köksprylar) som han inte orkade ta med sig ner till Skåne.
Så nu har jag en visp igen, eftersom den ena av mina är i stallet och den andra fått ben och rymt.
Jag skulle nog vilja säga att det går bra nu. Metaltown om ett par veckor och sen Arvika.
Solen har tittat fram och jag tänker fira med att läsa en stund på gräsmattan innan det är dags för Anette-träning ikväll!
TAGGARÅÅÅÅÅÅ!

/SingelSlampan!

ÄSÄMÄS

Det är alltid lika spännande att få sms till sitt mobila bredband! Borrmaskin liksom?!
/SS

Back in town!

Hej och hå, välkommen till verkligheten!
/SS

Fettot is in the house

Jag har en sak som jag måste berätta.
Jag skåpäter. Skåpäter tills jag bli mätt. Kan inte sluta. Tänker inte sluta. Skååååååpäta.

Men ikväll blev det för mycket. Jag tvingas rulla in i sovrummet.
Brun goffare i Grekland för 2 år sen.

/Flickvännen


Meatspin!

Här sitter jag fetaste tentaångesten.
Kom hem från uni, bestämde mig för att plugga hela em och kvällen.
Vad händer?
Jag somnar. Jag sover och sover.
Vaknade nyss. Nu sitter jag och fiser. Kan inte sluta.
Vad var det som jäste i min tjocktarm? Säg vare facking va!
 Bjuder på en bild från påskafton. Nej, jag har alltså inga sömnsvårigheter.

/Flickvännen


Köttdöd

Den här månaden lever jag på nåder. Som ett hån till hela min existens insåg jag just att jag tappat bort försäkringskassepapper värda 5000 svenska kronor. Ibland hatar jag mig själv. /SingelSlampan!

Min vän Myler

Vad less jag blir! Skruttungen fungerar verkligen inte på bett! Vi har prövat med alla möjliga tjocklekar, former, material och varianter, men det går inte. Det enda är hackamore men det känns inte riktigt optimalt att rida en fyraåring på ett hackamore. Men jag har inte så mycket till val känns det som. En vanlig reaktion på hackamore är ju att folk tycker att det är väldigt skarpt och ett ganska otrevligt redskap. Jag använder det av helt andra anledningar, Skutt är inte ett dugg stark, tvärtom använder jag det för att han är alldeles för känslig. Stellan och jag glodde honom i truten förut och han verkar ha ett par kindtänder på väg upp, så jag hoppas att det är de som spökar (fortfarande?!), för då går det iallafall över såsmåningom. Bettet på bilden är liknande ett sådant jag rider på nu, jag har lånat det av cheferna, ett Myler hackamore, om någon har lust att sponsra mig med 800 spänn till ett eget är det bara att slänga iväg en kommentar så får ni mina kontouppgifter. Jag gillar Mylerhacket mer än det engelska hackamoret på grund av att det är ledat, därför går det att ta ledande tygeltag och blir då mer likt ett "vanligt" bett att rida på. Vad rider ni på för bett? Gillar ni hackamore?

TJA TJA BLOGGEN!

Det här är första gången på två dagar blogg.se låter mig komma in. Vi har lite kommunikationsproblem just nu, men lovar att återkomma med full styrka bara jag får ordning på helvetet. Jag funderar på en sak. Hur vettiga är ens prioriteringar om man är för snål för att köpa idealmakaroner men gladeligen köper schampo/balsam för nästan 200 spänn? (Tresemmé [hjärta]!) Jag är nog en sjuk människa. /SS

TJA TJA BLOGGEN!

Det här är första gången på två dagar blogg.se låter mig komma in. Vi har lite kommunikationsproblem just nu, men lovar att återkomma med full styrka bara jag får ordning på helvetet. /SS

Torsdagslunch!

Innan helgen lovade jag ju mig själv att rycka upp mig lite matlagningsmässigt, så i söndags gjorde jag ju faktiskt ugnsfalukorv och couscous ( vad är grejen, smakar gummiflis och papper), men man kan ju inte både äta kakan och ha den kvar så de lådorna tog slut igår. Så idag är vi tillbaka. Pasta (snabbmakaroner dessutom, skjut mig?) och broccoli med kycklingköttbullar. På bilden är förra fredagens lunch, tonfisken. Här ska man inte tro att man får nån ärtsoppa och pannkaka bara för att det är Torsdag inte. Nej vet ni vad.

Sötnäsa!

Alltså, på riktigt, hur gullig?

Snorrliv

Tja Tja Bloggen!
Min hästabstinens lever vidare. Vilket skit!

Hela sommaren kommer att bli hästlös, jag får ångest när jag tänker på det. Snorre.
/Flickvännen

Onsdag

Jag lägger upp inlägg under helgen, men uppväger det genom att ligga på latsidan ett par dagar efteråt. Jag har iallafall fått tag på en usb-sladd till telefonen, så nuni hjärtan ska det bli åka av! Som ursäkt för min frånvaro bjuder jag på en bild på årets snyggaste fölunge. Pappa till underverket är Ronaldinho H och mamma är Cosma La Manga. /SingelSlampan!

Hej hjärtan!Vin, popcorn och I'ts Friday, på en lördag!

Bartender

Har en vän på facebook som är i Spanien och har gått en bartenderutbildning (jag vägrar säga bartdenerskola). Killen tycker att det är värsta bedriften att ha klarat ut den s.k. skolan. Ok, fine, men att nästintill skryta om det är väl att ta i, eller?
Idag gick han officiellt ut med det. Att han klararde av den tuffa utbildningen alltså. Jag tänkte kommentera statusen.

" Blir det civiling. på KTH nu då?"

Hade det varit elakt?
Är jag en elak människa?
 Puss!

/Flickvännen

Mattant

Söndag - pasta med broccoli, prinskorv och köttbullar Måndag- pasta med broccoli och köttbullar Tisdag- pasta med broccoli och prinskorv Onsdag- pasta med broccoli och fiskpinnar Torsdag- pasta med broccoli och falukorv. Imorgon står pasta med broccoli och tonfisk på schemat. Det här med att vara småbarnsförälder alltså... Mellan alla matningar och vändor i stallet har jag inte riktigt lust och ork att laga mat, så då blir det vad det blir. (pasta och broccoli). Ikväll vägrar jag laga mat, då måste jag diska, för jag kommer ändå knappt vara hemma på hela helgen i vanlig ordning. Men det är verkligen dags att ta sig i kragen. Så jag börjar på måndag! /SingelSlampan! och jag blir GALEN på att mina inlägg fortfarande ser ut som hejkomochhjälpmig, vad har jag gjort och vad gör jag för att rätta till det?!

Dream on

Jag har drömt det förmodligen sjukaste någonsin. Jag var utomlands (riga?) med min gymnasieklass, men det var fortfarande Linköping och det var efter studenten för jag jobbade fortfarande. Vi blev varnade för att de hade ett blodtörstigt rättsväsende och mycket riktigt, vi blev anhållna för diverse brott, mer eller mindre påhittade. Jag blev gripen för stöld. Av något pyttelitet, så det var snarare snatteri och jag hade inte tagit det alls, men anklagelsen stod fast, stöld. Vi blev dömda som skyldiga allihop. Min dom blev en månad kvar på det stället jag satt för tillfället, sedan skulle jag förflyttas och sitta tre år (?!) på en annan anstalt. Vi fick permission några timmar en kväll och jag (som var den enda som verkade ta hårt på det som hände) försökte desperat få tag på en telefon för att kunna ringa mamma, men de utanför fängelset med telefoner hade ingen täckning. Plötsligt befinner jag mig hemma hos mamma. Jag vet inte om jag rymde eller vad som hände, men jag var där och jag hade "min" fölunge i badrummet, den hade jag tydligen haft med mig. Så jag vaknade av att jag hysteriskt jagade runt efter mjölkersättning till honom samtidigt som jag bara väntade på att polisen skulle stå bakom närmsta hörn. Sense, there is none. / SingelSlampan

Hipp hipp brå cukel!

Ha den äran älskade Flickvän!

JAG har väl inte bitit henne för fan?!

Mitt jobb är minst sagt omväxlande. Är man inte hästskötare kör man likbil (liktraktor?), är småbarnsmamma eller som idag, barnmorska. Vi hade en kalvbäbis som låg åt fell håll. Min häftighet finner inga gränser. Det är riktigt slemmigt och härligt att dra ut, jag lovar. Jagär så trött så trött. Så nä. /SS

Arbetsmiljö

"Hämta dem du så jag får se dig bakifrån". Man kanske skulle fundera på att anmäla chefen för sexuella trakasserier? ;) /SS

Hästabstinens

saknar mitt djur, min gammeltant.
Försöker samla vildtanten!
/Flickvännen


God knows, I want to break free.

Det finns inga ord för hur skoltrött jag är. Jag orkar inte mer. Har världens grej att göra till i morgonbitti, 08.15. Har jag börjat?
Nej, naturligtvis inte.


Imorgon ska det bli ännu mer sommar ute. Då ska jag och mina gummor grilla i trädgårdsföreningen. Kött.

/Flickvännen

Torch the sky

Trött tjej med ögon åt alla håll vägrar diska och vägrar laga mat. Jag vägrar nästan allt. Jag har bara gjort en bra grej ikväll. Köpt Arvikabiljetten. /SS

Trött tröttare

Det slog mig just att jag under de senaste tre dygnen sovit cirka 10 timmar. Det är tufft. Jag kom tillbaka från matningen för en stund sen och äter nu frukost själv innan det är dags att starta dagen på allvar. Jag börjar känna mig lite lätt vimmelkantig av trötthet och det känns som om ögonen går åt olika håll. Men det är väl bara att bita ihop och köra, det lär ju inte bli bättre än på ett par dagar. /SS

K-k-k-ost

Ikväll är återigen en sådan där ypperlig kväll att lära mig dricka kaffe på. Jag taggar järnet inför fölmatning hela natten! Magica klarade sig inte, så nu har vi fått hem en amma, en liten arg nordsvensk. Hon hade lust att döda bebisen i transporten på väg hem, så det slutade med att jag fick stå emellan dem den halvtimmeslånga resan. Jag var inte så kaxig när fölisen ville backa och haggan slog som en kobra med de där bakbenen. Jag har ont. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna räta på kroppen igen. Fölisen är pigg iallafall. Det här blir nog bra. På något sätt. På något sjukt sätt saknar jag Spotifyreklamen. Jag är så van vid att de tjatar med en att det känns lite som att ha förlorat en vän (ja jag är ensam här upp, okej?!). Inte en speciellt kär vän, mer en sån där rätt irriterande, tjatig en som aldrig låter en vara ifred. Men fortfarande en vän. /SingelSlampan

I just came to say hello

http://youtu.be/LnET4RKXx5k?hd=1


Säg hello till den blivande sommarplågan.

/flickvännen

Nu kommer etanolen

Det gör den verkligen inte.
Jag har precis varit iväg på strandgatan 2 och gycklat. Körde två låtar och glömde texten på den ena. Haha, älskar mig själv.

Sitter här i soffan i pojksnoppens vita skjorta och runt halsen har jag dessutom en vit fluga. Har alltså inte fått av mig gyckeloutfiten. Ångrar redan att jag gick hem. Vi skulle ha en myskväll, pojksnoppen och jag. Jag har verkligen inget mys. Han sitter vid datorn, skriver på msn, med hörlurarna på huvudet och gitarren i knät. Inte heller har han köpt jordgubbar som jag bad honom om innan jag pös iväg.
Min hemmakväll ligger risigt till, som ni nog förstår. Löftet om att inte gå på fest en tredje gång den här veckan håller på att brytas.

Strandgatan, here I come!

/Partyvännen

Something in the water

Jag gillar inte katter. Chefen har en katt som är hennes ögonsten. Katten bor i stallet. Katten gillar inte chefens svärmors katt som också bor på gården. De slåss emellanåt, som katter gärna gör. Det gjorde de idag. Chefen var inte hemma, hon hade åkt iväg för att tävla en timme tidigare. Jag såg min chans, och tog den. Snabbt som blixten kilade jag iväg för att hämta en hink kallvatten, smög mig tillbaka till krigsplatsen (smygandet var jävligt överflödigt, de sket fullständigt i mig) ställde mig brevid och måttade in det perfekta kastet. Två dyngsura kräk susade plötsligt skrikande åt varsitt håll och kvar stod jag. Jag skrattade mycket belåtet för mig själv när jag gick efter katten in i stallet och fann honom i en spilta, ilsket blängande på mig. Det är nog tur för mig att det är jag som brukar ge honom frukost, för han har attackerat folk för mindre. Som den andra Chefen sa, det är ju iallafall torkväder idag! / SingelSlampan!

Breaking up with God

I heard the call, but I won't follow 'Cause now I'm breaking up with God I've had it with shame, I've had it with sorrow Now I'm breaking up with God And the devil too Now I wanna dance the night away Aoooo Reach my heaven alive The Ark och jag tillbringar mina sista Spotifyminuter tillsammans.

crazy night

Här är en av alla episka bilder som togs i lördags på valborg. Tyvärr är det inte jag som är den stolta fotografen./flickvännen


Gott nytt läsår

Inför 2012 har jag ett nytt nyårslöfte, för jag orkar nog inte ta tag i det redan i år. Jag ska nog behålla "inga fula killar" löftet, men man kan ju ha två. Jag ska läsa ett verk av minst en nobelpristagare i litteratur. Det är en sån sak som jag kan komma på emellanåt att jag aldrig gjort och jag får då lite dåligt samvete, känner mig som en dålig liten obildad människa. Det är en sån sak som man nog borde göra. Om inte annat för att kunna verka lite bildad och beläst om man någonsin hamnar i sådana kretsar. Det kan ju bli spännande att se hur jag står mig mot förståsigpåarna. /SS

End of heartache

Inte nog med att jag inte har någon mat kvar. Jag har inget spotify kvar heller. W Ä H. /SS

Torsdagsmys

Planen var att åka in till stan för att träffa S och äntligen se Black Swan, men hon har lyckats dubbelboka in mig med middag med S och hans pappa. Hon höll på att orsaka ett smärre världskrig när hon försökte slinka undan svärfar eftersom hon hellre ville träffa mig, haha. Så jag har krupit ur byxorna som jag precis hann få på mig innan hon hörde av sig, kokar pasta och njuter av sista timmen med Spotify. Jag måste in till stan och pressbyrån imorgon, eftersom jag inte har jävla Visa. Bajs. /SingelSlampan!

Fylleskit

Fest igår, fest imorgon. Alltid fest.
Igår; alldeles för mycket fest. Sköljer ner, kastar upp x 1000.

Jag älskar studentlivet. Det finns inget finare.
Jag älskar mina klasskamrater, de är världens bästa och vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dem i höst.

/Flickvännen


Lyft ditt liv

Det finns få saker som irriterar mig mer än självhjälpshippies och må bra-are som nosar reda på ens deprimerade sidor och får en att känna sig lika skyldig över dem som Anna Skipper för att man gillar glass, småkakor och kebabpizzor med skitmassor med sås. Mitt bästa tips brukar vara "klipp dig och skaffa dig ett jobb". Men i senaste numret av Cosmopolitan fanns en lista med 75 utmaningar för att berika ditt liv. Det fanns en hel del roliga punkter där, jag funderar på att faktiskt ta tag i några av dem. 10 på en månad och redogöra för resultaten här kanske? / SingelSlampan! You know when in Rome I sat down with the Romans Said "We need a black pope and she better be a woman" There'll be no more celibacy Even the Vatican knows not to fuck with me

IchBinHuiDuBistBuhDuBistSchubiIchBinDu

Jag tycker ju sällan att någon är roligare än jag, så jag citerar eller stjäl rätt sällan sånt som nån annan sagt. Men den här var ju bara sjukt bra. Bin Laden är nu död men hans bröder Marme Laden, ngt mörkare Choko Laden och vegetarianen Sal Laden är fortf på fri fot. Förutom dessa eftersöks även hans kusin Pinaco Laden och hans senila farbror Varfanvadejag Laden. /SS

<3


We're so cold

"Kalla fötter, kalla händer, kall näsa? Du har ett varmt hjärta, snart kommer någon värma dig i sin famn". Lägg av facebook, det var inte mitt fel att han blev kär i mig efter att jag värmt mina stelfrusna fötter mot honom en hel natt. I fredags trodde jag att ödet försökte säga att jag inte borde åka till KB utan gå hem och dö eller nåt. Vi fick punka utanför Jönköping. Men efter att ha försökt laga däcket med fix som bara rann rätt ut hade vi på nagellack, grimskaftstumpar och packtejp och lyckades på så vis ta oss tillbaka till jönköping där vi flirtade till oss över 500 spänn i rabatt hos bärgaren och på verkstaden, trots att vi kom inramlande efter stängning. Resten av helgen var awesome, det blev en så gott som gratis utgång på fredagen och mitt livs bästa valborg, opretetentöst och spontant, så som storhelger i regel måste vara för att bli överhuvudtaget uthärdliga. Vi grillade korv, drack vin, sjöng, dansade och lyssnade på musik ute i skogen, ett litet sällskap på fem pers. Jag hade inte kunnat önska mig bättre. Det enda mörka molnet på min himmel var att jag inte hörde ifrån storebror. En elak röst undrar om det verkligen kom saker emellan eller om han bara är lik far sin. " Jag har ungefär samma relation till klänningar som till sex. Jag gillar ju att ha det, men har jag inte haft det på ett tag känner jag mig inte helt bekväm med det" / SingelSlampan

Dödens dö

Dör lite nu. Skrev världens bästa inlägg och POOOOFF, borta blev det. Laddar om, gör om, gör rätt.

Stjärtbyxorna

Den som förstår varför jag kallar dessa byxor för "stjärtbyxorna" ska få en puss. Och slickpinne.
/Flickvännen

Hur söt?!Hur gulligt är inte det här då?
Pottan eller?


2 Maj

Varför är det så kallt?
Varför åkte jag till uni när vår enda föreläsning var inställd?
Varför ligger mitt studentleg på Valla?
Varför är det så snoppaktigt långt till Valla?

Okej, jag är lite gnällig nu.
Men för ett par veckor sen såg det ut såhär och då var det skönt.
 AMAGAD! NO MAKEUP! INGET SMINK! OSMINKAD! ALL NATURAL!
Nu känner jag mig som en storbloggare, fan vad fint.

/Flickvännen