bloglovin kombinationskristus - Humor, sarkasm, katastrofer och djupa filosofier från två yra höns i olika de

fått ja e kôrv...

Jag ligger lite efter känner jag, det är ju hög tid för P&L historia #2.
Tänk er själva, det är onsdag natt, ni har varit fulla hela dan, sett lite band och är på väg tillbaka till campingen när lilla hungern sätter in.
Lukten av flottig festivalmat hänger runt dig och allt du kan tänka på är vad otroligt gott det skulle vara med en korv.
 
Du står och försöker köpa en korv av första bästa matförsäljare som visar sig inte ha nån jävla korv utan bara några sketna mackor och en majskolv.
Du avböjer (rätt ovänligt) sura försäljarens erbjudande att köpa en sketen macka och vänder dig till grannen när din ännu hungrigare väninna plötsligt kommer farande från ingenstans, rycker åt sig sagda majskolv och börjar på ett minst sagt djuriskt om inte bestialiskt sätt slita den i stycken - till sura försäljarens stora förtret.

Hon försökte tappert övertyga Märta om att den skulle göra henne sjuk, att den var äcklig som legat där hela dagen och att hon skulle få tillbringa följande dygn på en bajamaja, men inget kan stoppa storgoffarn när hon är på det humöret, så hon slafsade gladeligen i sig den mitt framför näsan på sura försäljaren med majssaften rinnande nerför hakan.
 
När vi flytt från brottsplatsen har storgoffarn(a) fått mersmak på det här med stöldgods, så när vi passerade en halväten langos var det två utsvultna krakar som stod böjda över fatet och skyfflade in gräddfil och rom för glatta livet när en ordningsvakt passerar.
Av någon oklar anledning tyckte vi att han behövde höra vår frosserihistoria, så under mycket fnissande och svamlande (förmodligen fullständigt obegripligt) lyckas vi berätta sagan om den stulna majsen och vidare om langosen vi höll på att trycka i oss.
 
Okej att ordningsvakter emellanåt får schasa iväg folk som druckit för mycket, men jag tror det är ett otroligt begränsat antal festivalfyllon som fått samma kommentar som vi fick då.
 
" Ni har ätit nog nu tjejer, gå hem och lägg er.
Kom ihåg att att jag kommer gå här hela natten, jag kommer se om ni fortsätter äta."
 

( Det var innan vi hittade pasta med köttfärssås, ris med sötsur sås och en halv portion pommes i en park. Utan att bli påkomna av någon missunnsam ordningsvakt!) 
Låt oss säga att det var två  mätta och fulla tjejer som kröp in i sitt tält den natten.
 
 
/ Fraj
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0