bloglovin kombinationskristus - Humor, sarkasm, katastrofer och djupa filosofier från två yra höns i olika de

We were promised jetpacks!

 
 
Hej bloggen.
Föreställ er följande.
Det är lördag morgon, du vaknar på en soffa, under någon annans tröja och med gårdagens kläder på.
Efter ett ögonblicks förvirring kommer (delar av) minnet från gårdagens krogkväll med tillhörande efterfest i den lokala teaterns källare tillbaka och även att du övertalats att sova kvar där eftersom det trots allt är ganska långt hem.
Du känner att din blåsa är på god väg att sprängas, så du skyndar dig till toaletten bara för att hitta blodspår på nya byxorna och du slås av en ny flashback - snytingen du på oklart vis mottagit och näsblodet det resulterat i. Du vet inte riktigt hur du hamnat där, vad som hänt under kvällen, vart din cykel befinner sig eller ens vem fan du är, men en sak vet du iallafall, det är ett par timmar kvar innan du ska börja jobba och du bör därför fundera på att börja ta dig hemåt.
Medan du letar efter din väska råkar du väcka en av de andra killarna som också har intagit en varsin soffa under natten och han bestämmer sig för att göra dig sällskap därifrån.
Ni tar tag i dörren - som visar sig vara tvärlåst.
För att inte behöva väcka någon av de andra börjar ni leta efter en annan väg ut.
Glada i hågen rör ni er upp från källaren, men glömmer lite bort en modernitet som byggnader ofta innefattar idag.
Plötsligt drar ett larmtjut sänt från helvetet genom luften och penetrerar våldsamt era trumhinnor och hjärnbalkar. Lite chockade vacklar ni tillbaka till de andra som av logiska anledningar vaknat, efter lite förvirring får ni fram numret till killen med nycklarna som kan slå av illtjutet - men han har stängt av sin telefon.
Så ni sitter där, tittar fåraktigt på varandra och kan inte annat än undra vad som händer nu, kommer ni komma ut härifrån, kommer det nånsin sluta låta och är larmet kopplat till larmcentralen?
Efter kanske femton minuters argt ringande tystnar det plötsligt och ett lugn sänker sig över ert lilla tillhåll, men faktum kvarstår fortfarande att ni sitter fast där inne. Så vad gör ni?
Vad vilka andra människor som helst skulle gjort naturligtvis - klättrar ut genom fönstret!
 
/ Fraj!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Det låter som en dålig film! :) Eller en bra.. Den kan säkert bli rätt rolig!

2012-08-06 @ 00:55:46
URL: http://rockeranna.blogspot.com/
Postat av: Chrilleeee

Respekt!

2012-08-06 @ 08:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0