bloglovin kombinationskristus - Humor, sarkasm, katastrofer och djupa filosofier från två yra höns i olika de

HÄPPÅDÄ HÄST(NÖRD)EN!

Efter en lååång dag i stallet tuggar jag nu i mig en fet knäckerbrödsbit med massor av kaviar, för att överleva kvällen som jag har en känsla av kommer vara mycket längre.
Husmorskatastroferna är nämligen i full gång med att demolera köket, som vanligt. Att koka mjölk på 4an är inte grejen. Det är faktiskt en så dålig idé att den just kostade oss två liter mjölk och en liter makaroner rakt ner i soporna. Eller ja, det som inte sitter fast i botten av kastrullen då förstås.
Så nu har vi ytterligare en laddning mjölk på upptining i micron. Pew.

Jag har en sån brutal träningsvärk, av det töntiga slaget. Jag blev tvungen att rida barbacka igår, för att lurvtanten hade ett skav. Det var som att sitta på en planka.
Man hade två val, riktiga pest eller kolera val. Antingen fick man manken halvvägs upp i livmodern, eller så fick man ryggraden rätt upp i röven, och eftersom jag är ganska rädd om den del som ger mig ganska mycket makt gentemot det motsatta könet har min stackars svanskota fått ta en del stryk.
Eftersom det var flera år sen jag var sadellös senast ( mars 2008 tror jag ) har mina ljumskar gått och dött litegrann. Det är tur att jag inte har någon att ligga med, för jag är inte speciellt rörlig, heh.
Jag är dessutom lerig, jag slet mig rätt i leran på väg mot hingsthagen i eftermiddags. Suck.

Imorgon ska jag på nåt vis komma i ett par ridbyxor storlek 36. Vad tror folk om mig, när har jag nånsin varit en 36a?!

( TIPS, kaviar och banan på mackor är mycket godare än det låter! )

/Singeltjejen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0